NYE Radisson Blu Atlantic Hotel og FireLake

Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger har vært igjennom en total renovering og fremstår i dag i ny drakt. Hotellet, som i mange år har vært et viktig samlingspunkt i bybildet av Stavanger, var stengt i over 1 år, og har nå blitt pusset opp for nesten 500 millioner kroner.

Til manges glede er nå ‘Stavangers Storstue’ igjen i bruk!

I forbindelse med hotellåpningen har Radisson knyttet til seg mesterkokk Daniel Madsen som skal løfte matkonseptet med bl.a. sin nye storsatsing `FireLake Grill house og Coctail Bar`. Daniel har ambisjoner om å videreutvikle konseptet internasjonalt. FireLake er ikke bare en hyllest til ilden, men til Norges majestetiske kalde natur, som langsomt har skapt retter med særegne smaker. Instinktivt viktig for norsk matkultur og en viktig byggestein for fiskebyen Stavanger.

Ta kontakt for ytterlig informasjon eller et uforpliktende tilbud

Velkommen til hjertet av Stavanger!

Idéer