Lofoten

Smale fjorder, bratte fjell, hvite sandstrender og overraskende varmt vann – det er den arktiske kysten av Norge! Et landskap som med vakre skjær, røde fiskerhytter, bølger som slår og måkeskrik får deg til å slippe alt hektiske tanker i hodet.

Fra man lander på Svolvær flyplass, som gir et vakkert minne i seg selv med sin smale flystripe på kanten av havet,  står de unike opplevelsene i kø! Fra flyplassen er det bare 10 minutter til sentrum av Svolvær, Lofotens største by.

Her venter utallige muligheter til å oppleve det ekte og nydeligste Norge kan by på!

Fra frokost i vannkanten, venter RIB båter på dere i havnen. Med varmedresser og godt humør er alle klare for en vakker og naturskjønn natursafari i Lofoten. Det er mange havørn i området, så vi tar med sild i tilfelle de er sultne. Hold kameraet klart!

Vi går i land og strekker på bena i det lille øysamfunnet Skrova hvor vi nyter en lunsj basert på ureiste råvarer. Etter dessert går vi en kort, men spektakulær tur til Skrovafjellet. På klare dager vil møtet med toppen gi en panoramautsikt over Lofotenveggen og øyene rundt Skrova som er helt fantastisk!

Lofoten er en unik perle av et reisemål som kan anbefales for alle, til alle årets vakre tider!

Vi skreddersyr et spennende program for alle grupper, store som små, og lager en helt fantastisk opplevelse for de reisende!