Event

Å kommunisere via et event er inspirerende for deltakerne, og en kommersiell suksess for selskapet – så enkelt er det! Enten det er et kick-off, konferanse, sommerfest, julebord eller et jubileum, skal arrangementet gjennomføres etter en rød tråd – både før, under og etter gjennomførelse. Vi hjelper deg med alt fra innholdet i en scene til unike opplevelser og logistikk. Etter en grundig analyse av dine behov, skaper vi et arrangement som bygger stolthet, stimulerer salg, lanserer nyheter, feirer suksessen eller hva du ønsker å kommunisere.

Kurs og konferanser

Event.no sin oppgave er å produsere en godt forberedt konferanse både teknisk og logistisk – slik at dere kan ha fokus på å formulere konferansens budskap og innhold for deltakerne. Vi hjelper dere gjerne med nye idèer om hvordan budskapet skal kommuniseres; før, under og etter konferansen.

Event.no hjelper deg med alt fra idè til gjennomføring, eller om dere ønsker hjelp til deler av kurs- og konferansen, som invitasjoner, påmeldingsside, profil, trykksaker, dekor, foredragsholdere, underholdning, teknikk, produksjon, film, logistikk eller annet.

Reiser

Uavhengig av destinasjon, er det en sterk opplevelse å reise sammen. Event.no produserer skreddersydde firmaturer tilpasset ønske og budsjettramme. Vi har et stort nettverk og god kjennskap til hoteller, opplevelser og restauranter på destinasjoner både i Norge og ellers i Europa. Vi tilbyr alt fra booking av flyreiser, overnatting, aktiviteter, opplevelser og restauranter.

Idéer og tjenester

Event.no gir deg idéer til ditt event, konferanse eller reise. Her kan du få hjelp til idéer og tjenester som du vil ha stor glede av på ditt arrangement. Vi hjelper deg med idéer og tjenester innenfor påmeldingssider, dekor, artister, underholdning, give-aways, profilartikler, design.